Sammarbeten och Partners

Här kommer sammarbeten och partners att redovisas. Är du intresserad av ett sammarbete? Hör av dig till patrik@jarnstamcoaching.se

”Med Patriks hjälp tar han mitt idrottande till nya nivåer. Med hjälp att hitta mål och mentalträning så utvecklas jag mer för varje träning”
/Linnea Juhlin, back Karlstad IBF

”Jarnstam coaching har utvecklat mig som spelare oerhört mycket på kort tid. Med hjälp av röstmemon har jag mentalt kunnat förbereda mig inför varje träning och match på absolut bästa sätt. Rekommenderar alla som vill utveckla sig själv inom sin idrott att jobba på just det här sättet.”
// Elias Öhman, Bodens BK

”Jarnstam coching har hjälpt mig att se och förstå saker som inte fungerar acceptera och lära av dem så i framtiden kommer jag bli mycket bättre, mycket starkare och mer mentalt förberedd . Patrik passion och positivism visar att allt är möjligt ?? Allt handlar om viljan som sitter i skallen”? /Luize, Karlstad IBF

”Patrik har lärt mig hur jag ska ta mig an med- och motgångar och hur jag därefter går vidare. Jag känner mig mycket starkare mentalt och det visar sig även i mina prestationer. Detta har varit en viktig pusselbit för att komma tillbaka från en fysiska skada som även har påverkat det mentala. Nu vågar jag tro på mig själv och mina mål!”
/ Adina Augustsson, Karlstad IBF