Coachning

Boka individuell löpcoachning eller i grupp. Eller varför inte som friskvård på jobbet. Med rätt teknik blir löpning både roligare och skonsammare.

Jag erbjuder mental coachning inom både idrott och företag. Jag hjälper er med motivation och inspiration till förbättring eller för att både hitta och nå målsättningar.

Jag jobbar mot både företag, föreningar och privatpersoner med just era mål och drömmar.

”Med Patriks hjälp tar han mitt idrottande till nya nivåer. Med hjälp att hitta mål och mentalträning så utvecklas jag mer för varje träning”
/Linnea Juhlin, back Karlstad IBF

”Jarnstam coching har hjälpt mig att se och förstå saker som inte fungerar acceptera och lära av dem så i framtiden kommer jag bli mycket bättre, mycket starkare och mer mentalt förberedd . Patrik passion och positivism visar att allt är möjligt ?? Allt handlar om viljan som sitter i skallen”? /Luize, Karlstad IBF

  • ”Jarnstam coaching har utvecklat mig som spelare oerhört mycket på kort tid. Med hjälp av röstmemon har jag mentalt kunnat förbereda mig inför varje träning och match på absolut bästa sätt. Rekommenderar alla som vill utveckla sig själv inom sin idrott att jobba på just det här sättet.”
    // Elias Öhman, Bodens BK

”Patrik har lärt mig hur jag ska ta mig an med- och motgångar och hur jag därefter går vidare. Jag känner mig mycket starkare mentalt och det visar sig även i mina prestationer. Detta har varit en viktig pusselbit för att komma tillbaka från en fysiska skada som även har påverkat det mentala. Nu vågar jag tro på mig själv och mina mål!”
/ Adina Augustsson, Karlstad IBF

” Jag tog hjälp av Patrik sommaren 2018 för att komma igång med min löpning.

”Utmaningen” som jag gav Patrik var:
– obefintlig löphistorik och tungt löpsteg
– dålig kondition
– problem med benhinnor
– ingen större vana vid regelbunden träning
– behov av ökad motivation och ”pannben”
Patrik tog sig an detta ”projekt” och tillsammans lade vi upp ett anpassat program i form av löpskolning kombinerat med styrke- och konditionsövningar.

Patrik är en bra coach som anpassar nivån efter förutsättningarna och ser till att man kan lyckas, stället för att lägga ett monsterschema som man faller ur. Långsiktighet har varit ledordet i vårt upplägg. Successiva steg som gör att man känner av resultatet av sin utveckling. Det är alltid lätt att komma i kontakt och vi har hörts för peppande och resultatuppföljning mellan våra träffar. Vi har satt mål och sedan kunnat se hur de har klarats av.

Tillsammans har vi satt ett mål med löpningen till sommaren 2019 som skall innebära:
– löpning skall vara lätt och roligt
– klara av att pusha mer än jag tror
– prioritera träning i vardagen
– en hyfsad tid på milen.

Jag är säker på att jag tillsammans med Patrik kommer att lyckas med de målen!” Mårten Sjöwall