Vikten av rätt kommunikation

Vad vill du uppnå? Vad kommunicerar du till dig själv? Pekar dom åt samma håll?

Det är intressant att vi oftare tänker på det vi inte vill uppnå än vad vi vill uppnå. Det vi kommunicerar utåt kommunicerar vi även innåt. Hur många har tänkt eller sagt: ”det blev inte som jag tänkte” Kan det vara så att det faktiskt blev som du tänkte. Men du tänkte inte som du ville att det skulle bli. Så därför blev det inte som du ville utan som du tänkte. Tänk som du vill!

Jag upplever att många alltid lyfter fram konsekvenserna både i coaching, ledarskap eller som individuell idrottre istället för att focusera på vad vi vill uppnå. Tänk på att…. Se till att….. Var noga med… Och där någonstans förändrar vi matchbilden omedvetet. Istället för att se till det faktiskt funkat och tagit oss hit.

Patrik Jarnstam

Jarnstam coaching

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *